Isnin, November 01, 2010

cover 391 # isu 01 November 2010

Makin menuju ke penghujung tahun... bermakna makin dekat dengan cuti sekolah dan makin berdebar pada yang bakal menempuh hari-hari istimewa. Hari peperiksaan, hari kahwin, hari nak dapat anak, hari meninggalkan zaman sekolah, kolej, universiti atau apa je yang memberi kesan dalam kehidupan. Tak kisah apa yang ditinggalkan, yang penting ialah apa yang nak dihadapi dan bakal menjadikan kehidupan akan datang lebih bermakna.

Bagi kitorang pasti akan meninggalkan isu demi isu untuk korang dan kini isu terkini menjelang lagi dengan aksi sepasang kapel memadu kasih. Pasti saat ini pernah, sedang atau bakal berlaku pada korang. Selamat berkapel dan selamatkan masa berkapel... setia pada yang ada selagi dia berada di dalam hati. Begitu juga kitorang sentiasa mengharapkan kesetiaan korang untuk bersama kitorang walaupun bukan semua yang korang impikan dapat kitorang penuhi. Harapan tetap sama iaitu memberi sesuatu yang terbaik sebagai balasan sebuah kesetiaan.

Dengan kesetiaan lahir sebuah ikatan murni dan tenang... saling percaya, saling hepi bergurau senda dengan gelak tawa tanpa curiga. Moga korang sentiasa diulit hepi... hehe.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan